O meu máis sincero parabén á dirección do programa da Televisión de Galicia (TVG) «A voltas co prato» no que tiven a afortunada oportunidade de participar no día de onte nos estudos TEX45 producións @tex45producions .

Gocei moito durante o programa dedicado á receita de Xoubas afogadas en compañía de persoas que aman nosa querida cociña tradicional.

Moitas grazas a Fran Cañotas @francanhotas , Xoanqui Ameixeiras @xoanameixeiras e a Julio Mato @juliomato por ilustrar e compartir.

Non hai concepto sen afecto, e un servidor recibiunos de todas as persoas que me acompañaron en todo momento durante a gravación en directo do programa nos citados estudos @TEX45producions

As dúas versións do prato «Xouvas afogadas» son exquisitas e como di a nosa amiga Pili cando un prato está delicioso, procedía exclamar en galego dicindo: Vaise do mundo!  😋🤗🥂.

Comparto o link ou enlace Web onde poderedes ver o programa completo:

O meu máis sincero parabén á dirección do programa da Televisión de Galicia (TVG) «A voltas co prato» no que tiven a afortunada oportunidade de participar no día de onte nos estudos TEX45 producións @tex45producions

Gocei moito durante o programa dedicado á receita de Xoubas afogadas en compañía de persoas que aman nosa querida cociña tradicional.Moitas grazas a Fran Cañotas @francanhotas , Xoanqui Ameixeiras @xoanameixeiras e a Julio Mato @juliomato por ilustrar e compartir.

Non hai concepto sen afecto, e un servidor recibiunos de todas as persoas que me acompañaron en todo momento durante a gravación en directo do programa nos citados estudos @TEX45producions

As dúas versións do prato «Xouvas afogadas» son exquisitas e como di a nosa amiga Pili cando un prato está delicioso, procedía exclamar en galego dicindo: Vaise do mundo! 😋🤗🥂.

Comparto o link ou enlace Web onde poderedes ver o programa completo:

https://www.crtvg.es/tvg/a-carta/a-voltas-co-prato-207-xoubas-afogadas-6081657

Print Friendly, PDF & Email